Nuntă la Castel

Nunta este evenimentul cel mai important din viața unui cuplu!

Organizarea unui asemenea eveniment necesită atenție, angajament și grijă pentru detalii. Cuplurile au individualitatea lor deci trebuie să aibă libertatea de a se exprima pentru a se putea bucura de MOMENTUL lor. Zabola Estate dorește să vă ajute în acest proces prin oferirea unei ambianțe unice și asistența personalului experimentat.

Locația vă oferă posibilități versatile de la petreceri în aer liber până la baluri elegante.

Cel mai bine este să vă lăsați dus de val.

În acest scop vă oferim un eveniment de 3 zile care începe cu un BBQ lejer de dupăamiază cu familia și prietenii. A doua zi aveți timp destul de a vă relaxa și de a vă pregăti liniștit pentru momentul culminant - o petrecere de neuitat. A 3-a zi este pentru odihnă și stat la povești despre întâmplările zilelor trecute.

Nu trebuie să țineți cont de vreme pentru că întotdeauna există o alternativă, acoperită sau interioară, pentru orice moment al evenimentului. Următoarele locații vă stau la dispoziție:

Pentru momente în aer liber avem:
- Focul de tabără de lângă cuptorul tradițional – un foc de tabără uriaș, o mulțime de lumânări și grătarul încins pentru relaxare deplină.
- Terasele din fața Castelului Nou pentru dineuri memorabile
- În jurul fântânii arteziene, pe marginea lacului sau în grădina din spatele Grajdului de Lux pentru o recepție nemaipomenită.


În interior vă sugerăm să vă gândiți la:
- Castelul Nou pentru o întrunire liniștită
- Cele 2 săli ale Grajdului de Lux cu cele 2 șeminee uriașe pentru întruniri, prelegeri sau petreceri la lumina lumânărilor


Spații acoperite avem:
- Pavilionul din spatele clădirii Machine House pentru o gură de aer proaspăt
- Veranda Grajdului de Lux pentru un semi-adăpost
- Cort organic stretch - în mai multe locații din curte pentru a da o notă specială evenimentului.

Una dintre mărcile noastre este focul deschis. Îl avem în grădină ca focuri de tabără, îl folosim în sala de evenimente sub formă de 3-400 de lumânări și îl găsiți și în dormitoare sau spații comune în șemineele prezente. Acest element primar încălzește nu numai corpul dar înalță și spiritul pentru momente de neuitat.

...iar despre decorațiuni și dulciuri: partenerii noștri de încredere vor avea grijă de orice cerință oricât de sofisticată a Dvs.

Decorații florale

Studioul de flori Szalmaszál este cea mai bună alegere. Ei vă vor ajuta cu multiple soluții, de la minimal art la extravagant trecănd prin rustic sau exuberant.

Dulciuri

O să vă simțiți ca în rai dacă Eden of Sweets se ocupă de candybar.

Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să consultați zânele noastre de evenimente: adresă de email

Imola număr de telefon