Exotic3 Transylvanian

Exotic3 Transilvănean

Domeniul Zabola

Domeniile istorice ale familiei Mikes vă fac să vă simțiți ca într-o pictură de Monet în care abundența culorilor vă uluiește și vă duce direct în anii 20.
Locația este de 600 de ani reședința familiei Mikes, iar clădirile din diferite epoci, folosite pentru cazarea musafirilor se află într-un parc de 40 hectare care se afundă în pădurile vaste ale Carpaților Răsăriteni.

Castle Hotel Daniel

Pereţii seculari ai castelului de la Tălişoara parcă şoptesc şi azi poveşti nespuse. Privindu-i picturile murale ţi se dezvăluie o lume fascinantă a nobililor de odinioară. La Castelul Daniel, vraja vremurilor de altădată se îmbină perfect cu confortul contemporan, cu delicioasele bucate reinterpretate servite la restaurant, şi luxual modern al Spa-ului din pivniţa boltită a castelului Mic.

Casele de Oaspeți ale contelui Kálnoky

Casele de oaspeți atent restaurate ale Contelui Kalnoky din satul Micloșoara, cât si castelul renascentist (Muzeul Vieții Transilvănene) păstrează farmecul medieval și vă vor purta intr-o călătorie în timpuri de mult apuse.
Contele Tibor Kalnoky lucrează împreuna cu Prințul Charles la păstrarea tradițiilor și a valorilor arhitecturale și naturale din România.

3 locații nobiliare vă așteaptă pentru un sejur combinat de 6 nopți îmbibat cu istorie, romantism, tradiţie și relaxare.
Călătoria începe departe de aglomerația orașelor în tărâmul liniștit al conacelor primitoare. Drumul te duce mai întâi spre cele 40 de hectare de verdeață ale Domeniului Zabola cu lacuri, alee intime fără sfârșit, observator de urs, caleașca... După câteva nopți petrecute în Castelul Nou treci Vulcanii Puturoși spre Lacul Sf. Ana și ajungi în Ținutul Pădurilor la Tălișoara în Castelul Daniel. După momente de răsfăț la Cellarium Slow Down Spa explorezi natura neatinsă în Cheile Vârghișului și faci o vizită la maeștrii artizani de pictat mobilă și forjar. Ternarul perfect se încheie pe Domeniul Contelui Kálnoky cu un deliciu aristocrat. Vă invităm la o vizită în castelul autentic renovat după care chiar voi veți fi creatorul faimoasei patiserii „kürtőskalács”.

Luni
Sosire la Domeniul Zabola
Masă de prânz în grădină (în funcție de vreme)
Urcați-vă în spatele lui Sándor, vizitiul nostru, și bucurați-vă de provincie din caleașca.
Cină în Castelul Nou

Marți
Mic dejun
Plimbări dus pe gânduri pe aleile domeniului (biciclete, bărci la dispoziție)
Masă de prânz
Observatori de urși cu rangerul Levente
Cină la lumina lumânărilor

Miercuri
Mic dejun
Pornire către Casteșlul Daniel. Pe drum puteți să vă bucurați de muntele Puturosul, Băile Apor, Lacul Sfânta Ana.
Masă de prânz la Castelul Daniel
Relaxare în Cellarium Slow Down Spa
Cină

Joi
Mic dejun
Escapadă la fermecata Cheile Vârghișului cu o mică ocolire la a 15-a generație de meșteri ale pictatului de mobilă, familia Sütő.
Prânz
Răgaz în Cellarium Slow Down Spa
Cină

Vineri
Mic dejun
Vizită la meșterul scânteilor și al fierului încins: forjarul Nagy György.
Transfer la casele de oaspeți ale contelui Kálnoky.
Masă de prânz la Micloșoara la casele de oaspeți ale contelui Kálnoky.
Vizita castelului familiei Kálnoky, atelier meșteșugăresc pentru toate vârstele.
Cină la Micloșoara.

Sâmbătă
Mic dejun
Experiență rurală, vizită la stână
Picnic în natură
Atelier de kürtőskalács și vizită la potcovăria medievală.
Cină

Duminică
Mic dejun
Rămas bun de la gazde

Prețuri

Adult: 764 € / persoană

Colpil 5-12 ani: 348 € /persoană în aceeași cameră cu părinţi

Copil <4 ani: gratuit în aceeași cameră cu părinţi

Supliment SGL: 404 € /cameră

Pachetul include cazare 6 nopți în cameră dublă la cele 3 locații (Zabola Estate, Castel Hotel Daniel, casele de oaspeți ale contelui Kálnoky), participarea la programe și toate mesele.